Corbie Mol Corbie Geel Corbie Lommel Corbie Lommel Ring
Mol Geel Lommel Lommel Ring
NL UK

Regio Lommel

Toerisme en omgeving rond Lommel

Corbie Lommel bevindt zich temidden van een nieuw modern plein in het centrum van Lommel. Deze stad is gelegen in de Limburgse Kempen, een streek bekend om haar grote bossen, heide, duinen, meren en zandvlakten die uitnodigen voor een aangename fiets- of wandeltocht. Het hotel heeft 2 fietsen gratis ter beschikking van de gasten.

Lommel biedt ook enkele historische bezienswaardigheden die beslist een bezoekje waard zijn, zoals het Glasmuseum, de Sint-Pietersbandenkerk, het Frankisch marktplein, het Mariapark met openlucht kruisweg, het Molenmuseum, Museum Kempenland, (Museum) De Groote Hoef en het Duits Militair Kerkhof. Ook natuurgebied De Watering en de Lommelse Sahara verdienen uw bezoek.

Topevenementenhal De Soeverein brengt het hele jaar door verassende acts, optredens, congressen en activiteiten van nationale en internationale allure.

Het winkelcentrum is slechts een 50 m verwijderd, en hier vindt u naast verschillende restaurants en cafés, ook supermarkten en andere gezellige winkeltjes.

Het treinstation ligt op een 3 km. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Eindhoven Airport en Antwerp Airport. Op 120 km bevindt zich de nationale luchthaven van Brussel (Zaventem). Via de N71 en N74 is Lommel ook gemakkelijk te bereiken per wagen.

Voor het hotel is een grote parking die aansluit op één van de invalswegen naar het centrum. U bent dus direct van de ring N71 aan het hotel en omgekeerd. Het industrieterrein van Lommel is op nog geen 5 minuten bereikbaar met de wagen.


Hotel Corbie Lommel
+32 (0)11 34 90 90